RETOUREN EN RUILEN

 

HOE KAN IK RETOURNEREN/RUILEN?

Het spijt ons te horen dat je niet happy bent met je order. Artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.

Je kunt eenvoudig retourneren door onderstaande stappen te volgen.

  1.  Log in op je Victory Sportswear "Account".
  2. Klik op “Order history”.
  3. Klik op “View” naast de order en vind het (de) artikel(en) dat (die) je wilt retourneren/ruilen en tik op “Apply for refund” of “Refund my entire order”.
  4. Selecteer het aantal items en vertel ons de reden van de retour/ruiling aanvraag.
  5. Stuur vervolgens je pakket terug naar ons retour adres.
  6. Controleer de status van je retour in je account onder “Refund information”

 

Als je als gast hebt uitgecheckt, stuur dan een e-mail naar returns@victorysportswear.nl met je ordergegevens, het (de) artikel(en) en de reden van de refund/ruil aanvraag. Nadat je een bevestigingsmail hebt ontvangen, kun je het pakket terugsturen naar ons retouradres.

RETOUR ADRES

Victory Sportswear
Postbus 10000
5140DA Waalwijk
Nederland

Bij het retourneren van items is de verzending op eigen kosten, maar bij het omruilen van de maat dragen wij de kosten voor het terugsturen van de nieuwe maat. Houd er rekening mee dat alle geretourneerde producten aan de volgende voorwaarden moeten voldoen.Indien niet volledig aan de voorwaarden is voldaan, kunnen wij helaas geen verzoeken om ruilingen of terugbetaling in behandeling nemen, ongeacht of de artikelen naar ons zijn teruggestuurd. De bestelling wordt dan direct geretourneerd aan de afzender.

  • Alle artikelen moeten in de originele verpakking zitten met een intact productlabel.
  • Alle items moeten in de originele staat zijn, ongedragen, ongebruikt, ongewassen en mogen geen make-up/deo vlekken of dierenharen bevatten.
  • Voeg je orderbevestiging en informatie over de wijziging/retour toe. Een briefje met naam/adresgegevens en ordernummer is prima.

 

VERKOOP: Producten in de sale zijn finaleverkopen, dit betekent dat je deze niet kunt retourneren of je geld terug kan krijgen. Wanneer het artikel niet past kun je het voor de juiste maat omruilen als deze nog op voorraad is.

Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen en verwerkt, wordt een vervangend artikel (indien geruild) verzonden - of wij geven binnen 5 werkdagen het volledige bedrag terug (exclusief verzendkosten). Het is helaas niet mogelijk om je geretourneerde artikel te ruilen voor een ander artikel. Stuur je bestelling terug naar ons en bestel het gewenste artikel zelf in het shop.

WAT ALS HET ITEM DAT IK HEB ONTVANGEN DEFECT OF BESCHADIGD IS AANGEKOMEN?

Helaas kan het voorkomen dat je bestelling tijdens de verzending beschadigd is geraakt of dat je het verkeerde artikel hebt ontvangen. In dat geval vragen wij je om direct contact op te nemen met ons via e-mail: hello@victorysportswear.nl. Het is ook handig om foto's van de klacht te sturen. (Let op! Retourneer het artikel nog niet, helaas kunnen wij zonder foto geen passende oplossing voor je vinden). Onze klantenservice zal je bericht zo snel mogelijk verwerken en zoeken naar de beste oplossing.