RETURNS & EXCHANGES

 

 

HOE KAN IK EEN ITEM RETOURNEREN / WIJZIGEN?

Het spijt ons te horen dat het item(s) niet geschikt voor je is. We accepteren graag retouren en ruilingen die binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden gedaan en voldoen aan ons retourbeleid.
De bestelling moet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling door ons zijn ontvangen. Neem voor alle retourzendingen eerst contact met ons op via hello@victorysportswear.nl en stuur daarna het pakket terug naar ons:

Victory Sportswear
Postbus 10000
5140DA Waalwijk
The Netherlands

Bij het retourneren van de order zijn de verzendkosten voor jou eigen rekening, maar bij het omruilen van een maat nemen wij de kosten voor het terugsturen voor onze rekening. Verstuur de order retour met trackandtracenummer zodat we het pakketje altijd kunnen traceren. Alle geretourneerde producten moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Alle artikelen moeten verpakt worden in de originele verpakking met daaraan de originele productlabels bevestigd
  • Alle artikelen moeten ongedragen, ongebruikt, ongewassen en in de originele staat zijn.
  • Voeg je orderbevestiging die je per mail hebt ontvangen en informatie over de wijziging / retour toe.

Als niet aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, moeten we helaas mededelen dat we geen claims voor omruilen of terugbetaling kunnen verwerken, ongeacht of de artikelen naar ons zijn teruggestuurd.

Uitverkoop: producten in de uitverkoop zijn finale uitverkoop iems, dit betekent dat je deze niet kunt retourneren of je geld terugkrijgt. Als je artikel niet past, kun je het in de juiste maat ruilen als deze nog op voorraad is.

Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen en verwerkt, wordt een vervangend artikel verzonden (of geruild) - of we storten het volledige orderbedrag terug naar je rekening binnen 5 werkdagen (exclusief verzendkosten)

WAT ALS MIJN ITEM KAPOT IS?

Als je een beschadigd artikel ontvangt, of als er een productiefout optreedt, neem dan onmiddellijk contact met ons op via hello@victorysportswear.nl

We bieden een terugbetaling aan (exclusief verzendkosten) tenzij je tevreden bent met een vervanging. Om het proces te versnellen, raden we je aan enkele foto's te maken die je kunt e-mailen naar hello@victorysportswear.nl